MealShake Shaklee

Mealshakes


Ok..entry kali promo mealshakes..sgt sesuai utnuk anak-anak mahupun ibu-ibu menyusu..almaklumlah ade sestengah ibu-ibu nie kurang selera minum  ESP so kalau nak sedap boleh ambil MealShake..satu lg ianya juga sesuai utk kanak-kanak...sbb mengandungi mutivitamin lengkap dan protien..CheRus percaya ramai ibu-ibu mengeluh anak mereka kurang selera makan....apa kata bg makanan tambahan yang lebih berkhasiat dan pastinya sgt digemari oleh anak...Mehla cuba

Nak tahu lebih lanjut mengenai Meal Shakes nie..baca selanjutnya





Shaklee Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda 


Setiap bancuhan MealShake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat.Naturally good nutrition n great taste. No artificial flavor,colors,sweeteners or preservatives added..
  • a wholesome instant breakfast
  • a delicious,inexpensive meal in hurry
  • a nutrition packed meal supplement
  • a detectable snack any time
  • an ideal meal for people watching their weight or controlling total fat cholestrol and sodium
Siapa yang perlukan MealShakes? 

Basically,ia sesuai utk semua kanak2 terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese. Juga sesuai utk sesiapa sahaja Ibu2 mengandung,menyusu,pesakit2 dlm proses pemullihan selepas operation, mereka2 yg inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat) .especially yang tak gemarkan supplemen dalm bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dlm bentuk serbuk,dibancuh jd minuman yg lazat. MealShake ni juga bagus utk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..


6 fakta menarik tentang Mealshakes:

1. Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan Trace Mineral.
Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang susah menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.
2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.
4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.
5. Pemulihan Kulit
 Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.
6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.
~ Rasa yang lazat digemari tua dan muda.Minuman lazat dengan fruktosa semulajadi,nutrien yang perlu untuk badan,tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan.


Note: Bagi ibu-ibu menyusu pula, Jika anda ada kekangan  untuk beli ESP Shaklee, boleh juga menggantikan Meal Shake.So bagi yang nak order vitamin penyusuan, anda boleh membeli fullpack vitamin B, C, Ostematrix dan Meal Shake. Tak perlu amik vitalea dan ESP kerana ia telah digantikan dengan Meal Shake! Dapatkan harga lebih menarik  hanya dari CheRus...selamat mencuba!!!

48 comments:

cik Lily said... [Reply to Comments]

boleh PM price bagi MealShake Shaklee di azureenhisham@gmail.com.

tq

CheRus said... [Reply to Comments]

Cik Lily..pleas check your email...sy dah email ya..thanks

Anonymous said... [Reply to Comments]

PM HARGA MEAL SHAKE...ADA TAK PROMOTION UNTUK LECITHIN..PM HARGA LECITHIN ALSO..
EMAIL:k.nisyah82@yahoo.com.my

CheRus said... [Reply to Comments]

nisya..dah email ye..thankd

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam...
mohon PM saya berkenaan mealshake..and price skali
Saya nk tau rasa dia mcm mana? cara nk bancuh?
adakah sprti susu? bt masa skrg, saya xbleh terima susu,trus je mnth
email:sima_zafrani@yahoo.com

CheRus said... [Reply to Comments]

To sima_zafrani@yahoo.com..sy dah email details ya..thanks ye..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam...

Tolong pm price vitamin B, C, Ostematrix dan Meal Shake di arnitamy@yahoo.com
Terima kasih.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam..leh pm price utk meal shake dan cara bancuh..ank sy 2 tahun x de slera mkn..shikinsani@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam

leh pm harga kat email suedin5588@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam..leh pm price utk meal shake dan cara bancuh..ank sy 1 tahun. Hampir setiap bulan batul berkahak sampai susah bernafas.. fyda_ady@yahoo.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

assalamualaikum...
leh x pm price utk meal shake shaklee ke email sy: phantaghiro19@yahoo.com. tq

CheRus said... [Reply to Comments]

wsalam,

to phantaghiro19@yahoo.com sy dah email ya...thanks

CheRus said... [Reply to Comments]

salam to fyda_ady@yahoo.com,
sy dah email ya..thanks

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam...berminat nak tau lebih lanjut mengenai mealshake ni...tolong email ke m380ep@yahoo.com terima kasih

CheRus said... [Reply to Comments]

wsalam m380ep@yahoo.com ..sy dah email ya..thanks

jura-rahim a.k.a mrs tycoon said... [Reply to Comments]

salam berminat utk tahu lebih lanjut emelkan harga sekali ke jura.rahim@gmail.com..tq

jura-rahim a.k.a mrs tycoon said... [Reply to Comments]

salam berminat utk tahu lebih lanjut emelkan harga sekali ke jura.rahim@gmail.com..tq

CheRus said... [Reply to Comments]

wsalam ,

to Jura rahim, please check email ya..sy dah email..thanks

lurun namzar said... [Reply to Comments]

boleh x emel harga mealshake nie skali dgn pos brp.
emel : red_suemin@yahoo.com

CheRus said... [Reply to Comments]

to red_suemin@yahoo.com sy dah email ya..thanks

im atika said... [Reply to Comments]

pm price ..emel mizmilo@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

pm price GLA, Vit C, B Complex, Omega, Zinc, Alfafa, mealshake..jaymanaf81@gmail.com TQ

CheRus said... [Reply to Comments]

salam to jaymanaf81@gmail.com

sy dah email ya thanks

Nini Best said... [Reply to Comments]

Assalam.

Boleh beri saya price utk harga mealshake dgn omega guard. email saya di ni2achtung@yahoo.com

CheRus said... [Reply to Comments]

ni2achtung@yahoo.com sy dah email ya...tq

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply to Comments]

ada luar ada jual tak??

CheRus said... [Reply to Comments]

ada jual....nak ?..bagi contact ye?

ezzati said... [Reply to Comments]

ada lg x..leh email sy..noorezzati@gmail.com

pina said... [Reply to Comments]

leh email x cra nk bancuh & sehari brpe kli agk2nyer kne bgi..?? affin12@gmail.com

CheRus said... [Reply to Comments]

affin12@gmail.com
sy dah email ye..thanks

Puteri Jentayu said... [Reply to Comments]

Email mealshake to puterijentayu@gmail.com...tq

Puteri Jentayu said... [Reply to Comments]

Email mealshake to puterijentayu@gmail.com...tq

CheRus said... [Reply to Comments]

salam to puteri

Saya dah email ye.thanks

CheRus said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum kepada visitor yang sgt2 dihormati ..Saya memohon kerjasama anda untuk menghantar pertanyaan harga utk breastpump medela di FB Mom Simple Shop. Inshaa Allah persoalan anda akan dijawab seberapa segera. Anda juga boleh menghantar terus ke email cherus@momsimpleshop.com untuk maklum balas seterusnya. Harap dapat memberi kerjasama daripada anda dan amat sy hargai. Sekian terima kasih CheRus :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Assalammualaikum.. boleh tak bagi harga meal shake n cara guna ye untuk anak berusia 2 tahun..meal shake ni bagus ke untuk anak kecil yang sembelit..
shahpoz@yahoo.com

CheRus said... [Reply to Comments]

Wsalam to shahpoz@yahoo.com..sy dah email ya..tq

jashi jaaffar said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum.boleh emelkn harga mealshake dan cara pemakanan bagi kanak2 2tahun dan org dewasa. Emel to jashijffr7@gmail.com

jashi jaaffar said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum.boleh emelkn harga mealshake dan cara pemakanan bagi kanak2 2tahun dan org dewasa. Emel to jashijffr7@gmail.com

fizariza5157 said... [Reply to Comments]

assalamualaikum.. nak tnye skit, mealshake ni kene cmpur dgn susu je ke? selain dari susu ape lagi bole?

Anonymous said... [Reply to Comments]

assalamualaikum..bleh pm harge...

CheRus said... [Reply to Comments]

fizariza5157.

waalaikumsalam...mealshake boleh campur dgn apa2 mimuman...


to anonymous ...boleh bg sy email address?

thanks

Anonymous said... [Reply to Comments]

bole email harga mealshake
anorsalisa@yahoo.com
tq

Anonymous said... [Reply to Comments]

Boleh email cara membancuh mealshake dan bolehkah kanak2 beumur 1 thun mengambil mealshake..anak saya selalu demam dan batuk berkahak..email kerenbk@yahoo.com

Renuka K said... [Reply to Comments]

hi,
boleh saya tahu berapa harga mealshake tu, cara pengunaan untuk anak saya 2 thn. terima kasih

CheRus said... [Reply to Comments]

Hi sis Renuka K,

Kindly please drop you email please, Thanks

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam,,,sis,,, anak sy 1 tahun 4 bulan,,, berat die 8.1kg je,,, agak2 elok x mnum mealshake,,,, boleh tambah berat ke,,, bpe lame ek

CheRus said... [Reply to Comments]

wsalam sis, boleh bg email?..atau fb msg di FB: MomSimpleShop..will explain u further

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam. pls email harga esp, lecithin & vita-e? nasibah.mk@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...